Soorten concentratiepillen:
    Studies / ingrediënt  Deutsch
 

Bacopa monnieri & cognitie

Wat is bacopa monnieri?

Alpha GPC molecule

Bacopa monnieri kopen

Bacopa monnieri is een speciaal kruid op z'n minst: Wetenschappelijke studies tonen aan dat bocopa monnieri een positieve invloed heeft op meer dan 30 functies in het lichaam bij zoogdieren.

Wij bespreken hier welke effecten dit kruid heeft op cognitie, neurobescherming en humeur.

 

Het gebruik van bacopa monnieri.

Bacopa wordt traditioneel gebruikt om beter te kunnen leren, studeren en om het geheugen te stimuleren (bron). Het is een effectieve "brainfood" omdat het brein smult van de substanties die in het kruid zitten waardoor het intelligentie en geheugen verbetert (bron).

Een onderzoek uit Austalië wijst aan dat bacopa supplementatie één van de meest populaire middelen is bij ouderen tussen 60 en 64 jaar ter bevordering van het geheugen (studie).

 

Het effect van bacopa monnieri op cognitief- en concentratievermogen.

Bacopa monnieri extract had positief effect op "leren" en geheugen bij na 12 weken supplementatie (bron). Een andere studie toonde aan dat het geheugen al kan verbeteren na 4 weken supplementatie (bron).

Het kruid verbeterde het geheugen bij mensen die aan dementie lijden of significante problemen hadden met hun cognitieve vermogen (studie).

Men toonde aan dat het een significant effect heeft op het onthouden van nieuwe informatie. Het kruid zorgt ervoor dat mensen nieuwe informatie minder snel vergeten (studie). Andere onderzoeken in samenwerking met ouderen, bevestigen dit (studie 1,2).

Langdurige bacopa monnieri supplementatie verbetert geheugen tijdens studeren bij mensen die lijden aan angststoornissen (studie).

Bacopa is een inhibitor van acetylcholinesterase and activeert "choline acetyltransferase", waardoor acetylcholine stijgt (bron).

Bacopa (Bacosides) helpt met het repareren van beschadigde neuronen (bron).

Bacopa verbetert eiwitkinase activity en verhoogd de hoeveelheid proteïne in de hippocampus (bron).

 

Het effect van bacopa monnieri op humeur

Bacopa monnieri supplementatie verlaagt het cortisol-gehalte bij gezonde mensen waardoor men minder stress ervaart (studie).

Bacopa gaat amnesia tegen, blijkt uit onderzoek uit Indië (studie)

Bacopa is een component van "Perment", effectief tegen stress en/of depressie (bron).

 

Gebruikerservaringen en bacopa monnieri capsules kopen.

Bacopa monnieri is verwerkt in Paneuromix, een nootropic gebaseerd op natuurlijke supplementen voor de hersenen.

Bacopa monnieri is te koop en verwerkt in Omnimind, een allesomvattende pil om uw concentratie-vermogen te verbeteren. Klik hier om de concetratiepillen van Omnimind te kopen.

Je kan ook apart bacopa monnieri capsules kopen bij Bodyenfitshop.nl.

 

 

Schrijf hier over jouw ervaring met bacopa monnieri of lees anderen hun ervaring.

 


Tips en nieuws voor het verbeteren van concentratie, energie en geheugen:

Basistips tegen concentratieproblemen
Oorzaken analyseren en oplossingen


Concentratie pillen, voorstander van: Nootropics Europe | De laatste update van deze pagina gebeurde op: January 20 2018 05:02:19.