Soorten concentratiepillen:
    Studies / ingrediënt  Deutsch
 

Over ons & het doel

Concentratiepillen.be is een initiatief van een vereniging in samenwerking met Peter Bijnens, geneticus en licentiaat houder in de biochemie. Onze vereniging bestaat uit enkele mensen met een studieverleden in de biochemie, studenten en vrijwilligers.

Ons doel is in eerste instantie om wetenschappelijk onderbouwde informatie te verstrekken in verband met het bevorderen van cognitie en mentaal welzijn door nutritie.

Aangezien wij geloven dat de prestatiedruk in België en Nederland steeds groeit en omdat we sterk geloven in de waarde van zelfverwezenlijking zoals bedoeld door Maslow, hopen wij (indien de vraag groot genoeg is) in de toekomst ook te schrijven over andere zaken ter bevordering van cognitie en mentaal welzijn. Denk hierbij aan wetenschappelijk onderbouwde artikels over het effect van meditatie, muziek, sport, toepassing van managementboeken enz...

 

Vrijwilligers (schrijvers) gezocht met een achtergrond in de neuropsychologie en voeding.

Heb jij kennis die de wereld moet weten ter bevordering van cognitie en geest? Kan je dit in gewone mensentaal schrijven maar toch wetenschappelijk onderbouwd? Laat ons wat weten op [email protected]

 

Contact

Algemeen: [email protected]
Peter Bijnens: [email protected]

 

Wanneer je onze website leuk vindt: Link naar ons, blog over ons, like of deel ons op Facebook! Dat motiveert ons om verder te schrijven :)

Maslow


 

 

 


Tips en nieuws voor het verbeteren van concentratie, energie en geheugen:

Basistips tegen concentratieproblemen
Oorzaken analyseren en oplossingen


Concentratie pillen, voorstander van: Nootropics Europe | De laatste update van deze pagina gebeurde op: September 25 2020 20:08:58.