Soorten concentratiepillen:
    Studies / ingrediënt  Deutsch
 

Gastrodine & cognitie

Wat is gastrodine?

Gastrodine plant

Gastrodine is een stof die voor komt in het kruid "Gastrodia Eleta". In China wordt dit kruid al eeuwen gebruik als tonicum voor geest en lichaam.

Lees hier welk effect gastrodine heeft op cognitie.

 

Het effect van gastrodine op de hersenen, cognitief- en concentratievermogen.

Huazhong University of Science and Technology, onderzocht welk effect gastrodine heeft op patiënten die een hartoperatie met cardiopulmonale bypass ondergingen. Kenmerkend voor dit type operatie is dat patiënten hun cognitieve functies verslechteren na de operatie. In dit experiment had de groep die gastrodine toegediend kreeg aanzienlijk minder last van cognitieve achteruitgang t.o.v. de controlegroep die een placebo ontving waarin saline zat. Dit onderzoek indiceert dat gastrodine in dit geval een effectief en veilig supplement is om neurocognitieve achteruitgang tegen te gaan (studie).

We sluiten niet uit dat gastrodine als concentratie verhogend middel kan werken. Er is echter meer onderzoek nodig om te bewijzen dat gastrodine een effectief middel is om concentratie te verbeteren.

 

Gebruikerservaringen lezen over gastrodine en gastrodine-supplementen kopen.

Gastrodine zit in de nootropic Paneuromix, een product gebaseerd op natuurlijke voedingssuplementen voor het brein, voornamelijk gebaseerd op chinese kruiden en acetylcholine precursors.

We vonden geen goede leverancier om gastrodine apart te verkopen. Wanneer je een leverancier kent, stuur ons a.u.b. een bericht.

 

 

Schrijf hier over jouw ervaring met gastrodine of lees anderen hun ervaring.

 


Tips en nieuws voor het verbeteren van concentratie, energie en geheugen:

Basistips tegen concentratieproblemen
Oorzaken analyseren en oplossingen


Concentratie pillen, voorstander van: Nootropics Europe | De laatste update van deze pagina gebeurde op: September 25 2020 20:10:10.