Soorten concentratiepillen:
    Studies / ingrediënt  Deutsch
 

Gingko biloba & cognitie

Wat is gingko biloba?

ginkgo biloba plant

Concentratie pillen kopen

Gingko biloba is een plant/boom en heeft bij consumptie 24 positieve effecten op het lichaam. We bespreken hier welk effect het heeft op cognitie en bloedsomloop. Gingko biloba draagt ook bij tot een beter humeur, maar daar gaan we niet op in.

Leuk weetje: De gingko biloba boom is een echter overlever! Na de atoombom van 1945 in Hiroshima, bleven enkel de gingko bomen staan. AL de rest van vegetatie of organisch leven stierf onmiddellijk. De gingko bomen die toen de bom overleefden staan er nog steeds. Gezond en wel, onbeweegbaar. Onverwoestbaar.

 

Het effect van gingko biloba op de hersenen, cognitief- en concentratievermogen.

Gingko biloba tabletten zouden cognitieve functies en bloedsomloop verbeteren bij mensen die lijden aan vasculaire cognitieproblemen (bron).

Gingko biloba extract (EGb 761) zorgde ervoor dat gezonde ouderen hun geheugen verbetert (bron 1,2).

Tanakan, een handelsnaam voor gingko biloba extract (EGb 761), zou misschien hulpzaam zijn bij het behandelen van dementie in vroeg stadium (bron).

Een test toonde aan dat het kortetermijngeheugen aanzienlijk verbetert bij vrouwen die 600mg gingko biloba extract werden toegediend (studie).

Eerdere studies toonden aan dat een dagelijkse dosis van 240mg gingko biloba extract effectief en veilig werkt voor de behandeling van dementie (bron).

Gingko biloba zorgt ervoor dat volwassenen hun kortetermijngeheugen sneller kunnen laten werken (studie).

 

Gebruikerservaringen lezen over gingko biloba en gingko biloba pillen kopen.

Gingko biloba zit in de nootropic Paneuromix, een nootropic vervaardigd uit natuurlijke substanties, voor de ontwikkeling van het brein. Gingko biloba pillen kan je los kopen en heel duur zijn ze niet. Hier kan je gingko biloba pillen kopen in capsulevorm.

 

 

Schrijf hier over jouw ervaring met gingko biloba of lees anderen hun ervaring.


Tips en nieuws voor het verbeteren van concentratie, energie en geheugen:

Basistips tegen concentratieproblemen
Oorzaken analyseren en oplossingen


Concentratie pillen, voorstander van: Nootropics Europe | De laatste update van deze pagina gebeurde op: September 25 2020 20:10:10.