Soorten concentratiepillen:
    Studies / ingrediënt  Deutsch
 

Rhodiola rosea & cognitie

Wat is rhodiola rosea?

DMAE molecule

Rhodiola rosea kopen

Rhodiola rosea, een plant uit de vetplantenfamilie wordt gezien als een adaptogeen en draagt bij aan het normale energie metabolisme. Het is uitermate geschikt tegen vermoeidheid.

 

Het effect van rhodiola rosea op cognitief- en concentratievermogen.

Volgens universitair onderzoek bleek dat cognitieve functies verbeterden op vlak van associatief denken, korte termijngeheugen, wiskunde, concentratie en de snelheid van audiovisuele perceptie bij rhodiola rosea supplementatie tijdens stressvolle situaties (studie).

De combinatie rhodiola rosea en gingko biloba leidt tot een opmerkelijk beter effect van cognitieve functies dan wanneer gingko biloba of rhodiola rosea apart gebruikt worden. Je kan dus zeggen dat deze ingrediënten een synergetische werking hebben op vlak van motoriek en de juistheid van het werkgeheugen (studie).

Mensen die rhodiola rosea als supplement toegediend kregen, kregen minder last van angst, stress, boosheid, verwarring en depressie (studie). Het wordt dan ook vaak gebruikt als mood-stabilisator.

Sporters gebruiken het best om hun training lichter aan te laten voelen (studie).

 

Gebruikerservaringen en rhodiola rosea pillen kopen.

Rhodiola rosea zit in de nootropic Paneuromix, een product gebaseerd op natuurlijke voedingssuplementen voor het brein. Je kan rhodiola rosea pillen kopen in capsulevorm bij Bodyenfit.nl .

We raden echter Mindscopic aan, indien u op zoek bent om naar uw concentratievermogen te verbeteren d.m.v. concentratie pillen: Dan kan u op deze webshop de natuurlijke nootropic Mindscopic kopen.

 

 

Schrijf hier over jouw ervaring met rhodiola rosea of lees anderen hun ervaring.


Tips en nieuws voor het verbeteren van concentratie, energie en geheugen:

Basistips tegen concentratieproblemen
Oorzaken analyseren en oplossingen


Concentratie pillen, voorstander van: Nootropics Europe | De laatste update van deze pagina gebeurde op: September 25 2020 20:10:10.