Soorten concentratiepillen:
    Studies / ingrediënt  Deutsch
 

Cafeïne pillen

Wat is cafeïne?

L-theanine

Koop hier cafeïne-pillen aangevuld met l-theanine.

Koop hier Mindscopic.

Cafeïne is één van de meer bekende producten om wakker te blijven en alert te worden.

Lees hier of cafeïne effectief werkt als nootropic, welk effect heeft het in combinatie met l-theanine heeft en hoe je de beste cafeïne pillen kan selecteren op basis van kwaliteit.

Voor info over de oorsprong en chemische structuur van, bekijk deze Wiki pagina.

 

Het effect van cafeïne op de hersenen, cognitief- en concentratievermogen.

cafeïne werkt inderdaad op het cognitieve vermogen. Het heeft vooral een positief effect op het vermogen om informatie onbewust op te nemen. Indirect zorgt cafeïne voor verbeterde cognitie doordat men snellere reflexen krijgt, alerter wordt, een beter humeur kan krijgen en zich beter kan concentreren (studie 1, 2).

cafeïne pillen of tabletten werken het beste vanaf een dosis van 200 à 300mg.

Een dosis tot 400mg cafeïne bij gezonde volwassenen heeft volgens diverse toxicologen en gezondheidinstanties geen nadelige gevolgen (Bron).

 

De synergetische werking tussen cafeïne en l-theanine

L-theanine, een component van o.a. groene thee heeft méér effect op het aandachtsvermogen in combinatie met cafeïne dan wanneer het geconsumeerd wordt zonder cafeïne (studie).

L-theanine heeft een anti-stress-werking: Het haalt het negatieve venijnige effect (irritatie, onrust, slapeloosheid) van cafeïne weg (Studie 1,2,3).

Een goede tip om je concentratievermogen te verbeteren, is dus groene thee en cafeïne combineren. Drink 1 koffie of energydrink, daarna groene thee.

 

Gebruikerservaringen en kwaliteitsvolle cafeïne pillen kopen.

Cafeïne pillen komen in alle soorten en maten. Wij raden echter alleen cafeïne pillen aan te kopen waar ook l-theanine in zit, daarom zijn we voorstander van deze cafeïne pillen die MindNutrition Europe aanbiedt of de concentratiepillen van www.omnimind.be

Omdat er veel soorten en maten cafeïne-pillen op de markt bestaan, zijn we steeds opzoek naar een nieuwe een betere bron. Ken jij een goede bron voor cafeïne pillen? Neem dan a.u.b. contact met ons op, zodat we deze pillen kunnen reviewen en eventueel verkopen.

 

 

Schrijf hier over jouw ervaring met cafeïne pillen of lees anderen hun ervaring.

 

 


Tips en nieuws voor het verbeteren van concentratie, energie en geheugen:

Basistips tegen concentratieproblemen
Oorzaken analyseren en oplossingen


Concentratie pillen, voorstander van: Nootropics Europe | De laatste update van deze pagina gebeurde op: September 25 2020 20:09:30.