Soorten concentratiepillen:
    Studies / ingrediënt  Deutsch
 

Mindscopic

  • Concentratie verbeteren
  • Geheugen verbeteren
  • Motivatie versterken

Mindscopic: Veruit één van de betere natuurlijke concentratiepillen. Mindscopic doet een positieve stap voorwaarts in de industrie door op zoek te gaan naar een verbeterde formule voor een verbeterd cognitief vermogen. Op deze pagina leest u onze review van de nieuwe Mindscopic-formule. (Voor de oude Mindscopic formule klik hier.)

Wat is Mindscopic?

Methylfenidaat: De werkzame substantie in Rilatine

Mindscopic kopen.

Mindscopic is een pil uit Nederland speciaal gemaakt om beter te kunnen concentreren. Mindscopic is wereldwijd te verkrijgen zonder doktersvoorschrift. Het is dan een natuurlijk middel dat onder voedingssupplementen valt.

Net zoals beweging en meditatie, heeft voeding een grote invloed op o.a. het concentratievermogen, geheugen, energie en gemoedstoestand.

Veel studenten kopen tegenwoordig Rilatine (Ritalin): Een synthetisch middel dat op lange termijn het lichaam en geheugen meer kwaad dan goed kan doen. Mindscopic brengt verandering in deze trend.

Door natuurlijke stoffen uit kruiden, groenten, fuit, proteïnen (aminozuren) te combineren zorgt Mindscopic voor een competatief voordeel wanneer u zich moet concentreren op uw werk.

 

Mindscopic's effect, de ingrediënten

Sommige ingrediënten hebben synergetische effecten. Dit betekent dat de ingrediënten een uniek effect veroorzaken.

Zo is bijvoorbeeld wetenschappelijk bewezen dat de combinatie van l-theanine met bepaalde andere elementen zorgt voor het verbeteren van alertheid en concentratie (Zie hoofdstuk l-theanine).

Ook B-vitaminen hebben een synergetische werking: Voedingsstoffen worden beter en sneller opgenomen door een vitaminen-B complex.


1) Bacopa monnieri

Bacopa monnieri extract heeft positief effect op "leren" en geheugen bij na 12 weken supplementatie (bron). Een andere studie toonde aan dat het geheugen al kan verbeteren na 4 weken supplementatie (bron).

Het kruid verbeterde het geheugen bij mensen die aan dementie lijden of significante problemen hadden met hun cognitieve vermogen (studie).

Men toonde aan dat het een significant effect heeft op het onthouden van nieuwe informatie. Het kruid zorgt ervoor dat mensen nieuwe informatie minder snel vergeten (studie). Andere onderzoeken in samenwerking met ouderen, bevestigen dit (studie 1,2).


2) Rhodiola rosea

Volgens universitair laat blijken dat hersenfuncties verbeterden op vlak van associatief denken, korte termijngeheugen, wiskunde, concentratie en de snelheid van audiovisuele perceptie bij rhodiola rosea supplementatie in stressvolle situaties (studie).

De combinatie rhodiola rosea en gingko biloba leidt ook tot een synergetisch effect op vlak van motorische cognitie en de kwaliteit van "werkgeheugen" (studie).

 

3) L-Tyrosine

L-Tyrosine is een voorloper van dopamine. Dopamine speelt een zéér grote rol bij de totstandkoming van geheugen en herinneringen: Dopamine zorgt in grote mate voor de mogelijkheid dat men zich kan concentreren en dopamine werkt ook angstverlagend.

Vrije Universiteit Amsterdam werkte samen met Defensie Nederland om enkele effecten van tyrosine te onderzoeken op militairen. Tyrosine supplementen zorgden voor verbeterde cognitieve functies na 6 dagen (studie) tijdens slaapgebrek.

L-tyrosine heeft veel meer voordelen op cognitie aangezien het zorgt voor de aanmaak van dopamine en noradrenaline. Denk aan het psychologische beloningssysteem. Lees hier over dopamine & cognitie. Of lees hier over noradrenaline & cognitie.

 

4) L-Theanine

Het is bewezen dat de combinatie van l-theanine en cafeïne een toename van mentale alertheid en focus ontwikkelt, terwijl de negatieve effecten van cafeïne (rusteloosheid, irritatie, slecht slapen) aanzienlijk minder worden (Studie 1,2,3).

Mannen en vrouwen die kleine hersenbeschadigingen opliepen, ontwikkelden een verbeterd geheugen na L-Theanine supplementatie (Bron). Ander onderzoek toont aan dat door L-Theanine mensen zich langer kunnen concentreren en alerter zijn (Bron).

L-Theanine dient bovendien als natuurlijke en de meest effectieve bouwsteen voor de GABA-neurotransmitter. Aangezien bij consumering van GABA op zich, GABA niet door de bloedbreinbarrière geraakt doordat de stof "te groot" is. Theanine wordt daarentegen na de bloedbreinbarrière omgezet tot GABA.

De GABA-neurotransmitter dient als regulator voor andere neurotransmitters en zorgt voor een kalmerend gevoel waarbij focus behouden wordt.

 

5) Caffeïne

Caffeïne werkt in Mindscopic synergetisch met L-Theanine. Studies tonen aan dat deze combinatie zorgt voor een langere werking van caffeïne. Hierdoor heeft de cafeïne meer effect terwijl de negatieve effecten van cafeïne (irritatie, onrust, slecht slapen) verminderen (Studies 1,2,3).

 

6) DMAE Bitartrate

DMAE wordt in het lichaam gemakkelijk omgevormd naar choline: Choline is één van de essentiële neurotransmitters die wel een grote invloed op het concentratievermogen heeft.

 

7) Vitamine B3

Vitamine B3, ook wel niacine genoemd heeft bij supplementatie mogelijk een neurobeschermende werking nadat men hersentrauma heeft opgelopen. Door inname van vitamine B3 verlaagt men de kans om een hersentrauma op te lopen (Bron).

 

9) Vitamine B12

Omdat het lichaam geen B12 kan aanmaken is het noodzakelijk om dierlijke voeding te consumeren of supplementen. Vitamine B12 draagt bij tot meer energie en geheugen.

 

10) Vitamine B5

Vitamine B5 werkt synergetisch met andere vitaminen en draagt bij tot een goede ontwikkeling van rode bloedcellen die op hun beurt zorgen voor een goede toevoer van zuurstof naar het brein.

 

11) Co-Enzyme NADH

NADH is een afgeleide van Vitamine B3 en draagt bij tot energie-productie op celniveau. Dit supplement draagt bij tot een langer uithoudingsvermogen en helpt tegen vermoeidheid.

 

12) Bioperine

Bioperine draagt bij tot het metabolisch proces. Op celniveau draagt bioperine bij tot thermogenese.

 

Gebruikerservaringen en Mindscopic kopen.

Mindscopic (niet verwarren met "Optimind") is een supplement uit Nederland, Maastricht en is volgens concentratiepillen.be het meest vooruitstrevende supplement om uw concentratie en cognitie te verbeteren (op vlak van voeding weliswaar).

In tegenstelling tot Rilatine (Ritalin) is Mindscopic een nootropic op natuurlijke basis.

Wij merken 'een meer levendig gevoel' en meer motivatie. Na veel opzoekingswerk zijn we er van overtuigd dat Mindscopic ook op lange termijn goed is voor geheugen en gezondheid.

Koop Mindscopic via de website omnimind.be. Bestel nu Mindscopic via omnimind.be en ontvang uw bestelling binnen 2 werkdagen per gewone post.

Mindscopic is supervoedsel voor je hersenen!

 

 

Schrijf hier over jouw ervaring met Mindscopic pillen of lees anderen hun ervaring.

 


Tips en nieuws voor het verbeteren van concentratie, energie en geheugen:

Basistips tegen concentratieproblemen
Oorzaken analyseren en oplossingen


Concentratie pillen, voorstander van: Nootropics Europe | De laatste update van deze pagina gebeurde op: September 25 2020 20:09:30.